onsdag 19 december 2012

Regatta i Las Palmas

OS-medaljörer, Champions World och Europa och erbjuda nya generationer av segling, de två sista helger i december, en show i bukten Las Alcaravaneras, tävlar i den första Trophy Match Race Segling Canary sön
Utan att gå från sandstranden i Las Alcaravaneras, med fågelperspektiv, kan du njuta av en unik möjlighet att se de bästa Seglarna  i aktion , bland vilka är olympier, världsmästare, europeiska och nationella mästare, plus den nya generationen av Seglare.
Regattan kommer att vara de sista två helgerna i december (22-23 och 29-30), det är avsett att hålla det första Trophy Match Race Segling Canary Sun Bay i Las Alcaravaneras.

 20 båtar och totalt 80 sjömän, eftersom varje båtar med fyra personer. Båten som valts är J80, 8 meter Monohull mycket konkurrenskraftiga, snabbt och roligt, och kommer att ta formen av matchracing.
 Om allt går som planerat, är det semifinal och finaler söndag  30 December
På lördag 22 klockan 10 startar testet
Värd för regattan är Real Club Nautico de Gran CanariaFöljande har bekräftat sitt deltagande,  Fernando León (guldmedalj i Barcelona 92), Patricia Guerra (guld i Barcelona 92) och Roberto Molina (guld i Los Angeles 84), förutom de olympiska mästarna Mimi Gonzalez , Onan Barreiros, bröderna Dimas Martinez och Wood, tillsammans med många internationella och nationella mästare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar